Spelsvepet Juni

Drop Dead – Action-spel som ger kalla ”zombie-kårar”, Game of Thrones exklusivt till Viveport och Angry Bird och Doctor Who som VR-spel + mycket mera i veckans spelsvep.

Blood and Truth: Exklusiv titel för Playstation VR

Blood and Truth från Sonys London Studio, har gjort en riktig “Blockbuster film” där det är du som är stjärnan.  Ryan Marks är en ex militär som tagit på sig ansvaret att försvara familjens företag. En elak affärsman i London försöker ta över verksamheten. Blood and Truth är ett actionladdat äventyr  där du agerar actionhjälte.

pasted image 0 27

Space OPS – Ett VR Sci-fi-spel med mycket skjuta

I sci-fi äventyret Space OPS från Fibrum och DevCube studio reser du runt bland olika dammiga planeter och skjuter horder av illavarslande rymdkryp. Space OPS har ett CO-OP läge där svårighetsgraden ökar lite för att sätta dig och din partner på prov.

pasted image 0 30

Drop Dead Dual Strike ger ”zombie -kårar”

Drop Dead släpptes först till Gear-VR 2106 och sedan 2017 till Rift. Och nu finns den till Oculus Quest med nya uppdateringar. Du är den sista agenten. Ditt uppdrag är att rädda världen från Dr Mondays zombie apocalypse. Drop Dead ger dig kalla ”zombie-kårar”.

pasted image 0 26

Doctor Who Kommer som VR-spel till flera plattformar

Doctor Who var en älskad brittisk sci-fi serie som nu kommer till liv i VR. Spel studion Maze Theory utvecklar spelet där du agerar som doktorns vän och du får genom spelet möta många av de klassiska karaktärerna från den kultförklarade serien.

pasted image 0 34

Phantom Covert Ops – Stealth action spel till Oculus

Phantom Covert Ops kommer från spelstudion nDreams. Det är ett Stealth Action-spel som gjorts i samarbete med Oculus. I Phantom spelar du en soldat som paddlar kajak och som slår ut taktiska mål från kajaken utan att bli upptäckt.

pasted image 0 29

Angry Birds 2 VR släpps i samband med filmpremiären av spelet

Rovio och XR game släpper Angry Birds 2 VR under pressure lagom till filmpremiären i augusti. Med nya Angry Birds 2 blir mycket annorlunda. Med VR-headsetet på ska du samarbeta med tre andra. Det hela blir mer socialt och lokalt.

pasted image 0 35

Smilegate släpper trailer till Stealth-spelet Rogan – The Thief in the Castle

Spelutvecklarna Smilegate visar en kort trailer på sitt nya Stealth-spel Rogan. Rogan har snygg grafik och en bra story. Den utspelas i medeltida miljö. Det har pratats mycket om Rogan och mer information om och demos för spelet kommer på E3.

pasted image 0 33

Game of Thrones exklusivt för Viveport

Viveport annonserar att Games of Thrones kommer till deras plattform. Games of Thrones är gjort av Framestore och HBO.

Du är försvarare av muren för de sju kungadömen. Du möter under din vistelse odödliga isbjörnar och döda krigare som gör allt för att förinta dig.

pasted image 0 28

Population One kommer till Oculus Quest

Det populära Battle-Royal-spelet Population:One är gjort för VR och spelet kommer senare under 2019 att släppas till Oculus Quest. Du kan spela antingen i matcher eller i lag. Du kan välja att klättra eller bygga saker i din jakt på att slå ut dina motståndare.

pasted image 0 31

NY Gameplay för det kommande RPG-spelet Asgards Wrath

Asgards Wrath visades för första gången i februari. Sedan dess har utvecklaren Sanzaru jobbat hårt med spelet. Sanzaru och Oculus lovar upp till 30 timmars speltid i detta RPG-action äventyr som utspelas i nordisk mytologi. Asgard Wrath släpps i höst exklusivt till Oculus Rift.

pasted image 0 32

I det här axplocket väljer vi var fjärde vecka ut länkar med releaser, trailers, uppdateringar och nyheter om VR/AR-spel. Om du är mer intresserad av tillämpningarna för VR/AR så rekommenderar vi att du kollar in vårt nyhetsbrev!

Picture of Michael Wilhk

Michael Wilhk

Michael är en VR-entusiast som spelar i princip allt som släpps på Playstation VR... utom skräckspel. Hos Immersivt hjälper han till med omvärldsbevakning, research, events och mycket mer. Han har jobbat i transportbranschen i många år, men är i färd med att sadla om till teknikvärlden. Favoritspelen just nu är Beat Saber och Firewall Zero Hour.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om skribenten

Picture of Michael Wilhk

Michael Wilhk

Michael är en VR-entusiast som spelar i princip allt som släpps på Playstation VR... utom skräckspel. Hos Immersivt hjälper han till med omvärldsbevakning, research, events och mycket mer. Han har jobbat i transportbranschen i många år, men är i färd med att sadla om till teknikvärlden. Favoritspelen just nu är Beat Saber och Firewall Zero Hour.

Följ oss på Facebook!

VR Cover

Fler liknande artiklar

Följ oss i sociala kanaler

Läs fler artiklar som denna från Immersivt!