De hetaste spelen till Oculus Quest

Vilda västern och zombies. Klättring, sagor och sociala plattformar. Det finns nåt för alla när Immersivt listar de hetaste spelen till komnande Oculus Quest. 

Rhythm of the Universe

Rhythm of the Universe är en berättande historia i VR, som kommer att släppas i olika delar framöver till Oculus Quest.

Superhot VR

Superhot VR är ett actionladdat VR-spel där du  försvarar dig mot fiender som kommer emot dig i slowmotion.

Pixelripped 1989

Pixelripped 1989 är en cool retro-upplevelse där du får spela gamla klassiska 2D spel i en VR-värld.

Loco Dojo

Loco Dojo är ett socialt  multiplayer VR-spel. Fyra personer möts och kämpar i olika dueller. Vem blir den bästa ninjan?

Bigscreen

Bigscreen är en social VR-plattform där du umgås och träffar andra för att se på en film eller bara snacka.

Moss

Moss utspelar sig i en sagovärld där du som spelare ska hjälpa den lilla musen Quill på sitt äventyr. Du hjälper Quill att besegra de mörka krafterna och rädda hens tillfångatagna farbror.

The Under Presents

The Under Presents är ett nytt sätt att uppleva underhållning och konserter på där du som  VR-användare kan interagera och vara delaktig på helt nya sätt.

High Fidelity

High Fidelity är en social plattform där människor möts och umgås i olika världar eller där du kan delta i festivaler. Häng med dina vänner eller träffa nya i socialt VR.

Covert

Covert är ett action/äventyrsspel där du med hjälp av en kompis ska ta dig igenom museets säkerhetssystem. Din partner har i sin tur hackat sig in och hjälper dig så att du kan ta dig vidare. Multiplayerspel för två där den ena har Oculus Quest-glasögonen på och den andra använder en surfplatta för att låsa upp datasystemet.

Dead and Buried 2

I Dead and Buried 2 befinner du dig i vilda västern. Din uppgift är att skjuta cowboyzombies och cowboyspöken som attackerar från alla håll. Finns även multiplayerläge.

Journey of the gods

Journey of the gods är ett action/äventyr RPG-spel från Turtle Rock Studios. Spelet är som gjort för Oculus Quest och vänder sig till många kategorier av spelare.

Tokyo Chronos

Tokyo Chronos är som en novell fast du får uppleva den i VR med Oculus Quest.

Brookhaven Experiment

I Brookhaven Experiment skjuter du mot vågor efter vågor av zombies och monster. De gör verkligen allt för att komma åt dig.

Dance Collider

Dance Collider är ett dans- och rytm spel där man kan dansa mot åtta olika karaktärer. Samtidigt som man ska träffa objekt som kommer emot en.

Nature Treks VR

I Nature Treks VR får du färdas till enastående platser. Här kan du få koppla av och få lugn och ro i själen.

The Climb VR

The Climb VR är ett äventyrligt klätterspel. Klättra för dig själv eller tävla mot vänner och se hur fort ni kan klättra upp för berget.

   

Sairento

Sairento är ett actionladdat ninjaspel där du som ninja ska på alla tänkbara vis ska förgöra dina fiender.

Real Fishing VR

I Real Fishing VR får du utlopp för dina fiskekunskaper. Du får möjligheten att i en lugn miljö kunna koppla av med härligt fiske i VR.

Nostos

Nostos är ett kommande Open World spel där du ska försöka överleva efter en katastrof. Naturen har tagit tillbaka det vi en gång byggt. Förväntningar inför Nostos är minst sagt stora.

Robo Recall

Robo Recall är ett action fps-spel där du mottar vågen av robotar som kommer mot dig.

QuiVR Vanguard

QuiVR Vanguard är ett fantasy bågskyttespel där du som spelare försvarar din position mot fiender. Finns både som solo-,  co-op- eller multiplayerläge.

Face Your Fears 2

Face Your Fears 2 är skräckupplevelsen där du får möta dina värsta mardrömmar och farhågor.

Sport Scramble

Är du en sportfantast som gillar tennis? Då är det bara på med Oculus Quest- glasögonen.

Ta en tennismatch mot datorn eller utmana  dina vänner.

Groundhog Day: So Father So Son

Groundhog Day: So Father So Son är VR-spelet där du tvingas återuppleva samma dag om och om igen, tills du lär dig att uppskatta vänner och familj….Fredag hela veckan!

Star Wars: Vader Immortal

Star Wars: Vader Immortal är Star Wars VR-serien som blan annat kommer till Oculus Quest.

Beat Saber

Beat Saber är det populära rytmspelet som tagit VR-världen med storm. Slå sönder kuber i takt till musik med hjälp av dina ljussablar.

ApeConstruct

Använd din pilbåge för att oskadliggöra dina fiender i detta äventyr som utspelar sig i ett annorlunda Stockholm.

Angry Birds VR: Isle of Pigs

Det populära mobilspelet, har tagit klivet in i VR. Använd din slangbella och ha sönder byggnaderna med dina fåglar som du avfyrar.

Creed Rise to Glory

Rocky Balboa kommer att träna dina boxnings kunskaper, så du blir en mästare i boxnings ringen,

Shadow Point

Upplev en sagovärld där du ska lösa olika pussel längs din väg,där allt handlar om skuggor och ljus.

Job Simulator

I Job Simulator är du i en framtid som som styrs av robotar, där du ska visa prov på fyra olika yrken som Kock,kontor,butik och bilmekaniker.

Bogo

I Bogo får du träffa en liten gullig varelse som du kan interagera med genom att klappa, kasta pinne eller mata. Bogo blir ditt virtuella husdjur.

Dance Central

I detta spel möter du dans-instruktörer på en nattklubb, som lär dig dans och rörelser till klubbmusik. Bli nummer ett på dansgolvet.

First Steps

First Steps är ett introduktions spel, där du får interagera med olika saker, och få en överblick hur allt fungerar i den virtuella världen.

Fruit Ninja

Ta fram dina ninja kunskaper, skär sönder frukterna med svärd när de kommer sprutandes från olika håll-Bli en riktig Fruit Ninja.

Space Pirate Trainer

I detta skjut spel, ska du försvara dig mot inkommande farkoster som gör allt för att skada och förgöra dig. Bli en Space Pirate och se hur länge du orkar motstå dina fiender.

I Expect You To Die

I detta pussel spel, ska du som agent lösa uppgifter för att ta dig ur de situationer du hamnat i. Tänk som en agent för att överlista bovarna.

Keep Talking And Nobody Explodes

Du sitter med Oculus Quest och framför dig har du en bomb. Desarmera bomben med hjälp av en vän, som ska hitta instruktioner på en surf-platta eller telefon, så du kan desarmera bomben, tick tack.

Picture of Michael Wilhk

Michael Wilhk

Michael är en VR-entusiast som spelar i princip allt som släpps på Playstation VR... utom skräckspel. Hos Immersivt hjälper han till med omvärldsbevakning, research, events och mycket mer. Han har jobbat i transportbranschen i många år, men är i färd med att sadla om till teknikvärlden. Favoritspelen just nu är Beat Saber och Firewall Zero Hour.

1 reaktion på ”De hetaste spelen till Oculus Quest”

  1. Pingback: Allt om Oculus Quest: nytt fristående VR-headset för 399 dollar! - Immersivt / VRSverige

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om skribenten

Picture of Michael Wilhk

Michael Wilhk

Michael är en VR-entusiast som spelar i princip allt som släpps på Playstation VR... utom skräckspel. Hos Immersivt hjälper han till med omvärldsbevakning, research, events och mycket mer. Han har jobbat i transportbranschen i många år, men är i färd med att sadla om till teknikvärlden. Favoritspelen just nu är Beat Saber och Firewall Zero Hour.

Följ oss på Facebook!

VR Cover

Fler liknande artiklar

Följ oss i sociala kanaler

Läs fler artiklar som denna från Immersivt!