Immersiv genomlysning - din kickstart till VR/AR i verksamheten!

– DÅ HAR VI EXPERTISEN, TEKNIKKUNSKAPEN OCH NÄTVERKET DU BEHÖVER! 

Varför välja Immersivt som guide?

Sedan 2016 har det varit min huvudsakliga syssla att bevaka VR-teknikens utveckling, och särskilt hur olika organisationer världen över använder immersiv teknik. Jag har sett, både i makroperspektiv och på nära håll, hur VR och AR fungerar som en effektiv och direkt väg till kännbar digitalisering i verksamheter inom alla områden.

På vår publika plattform här på immersivt.se har vi producerat guider, artiklar och inte minst fysiska events för att koppla ihop beslutsfattare från offentlig och privat sektor med marknadens bästa lösningar och leverantörer. Samtidigt har vi kunnat hjälpa ett begränsat antal organisationer på ett mer skräddarsytt sätt. Över mail, telefon, på workshops och strategimöten har vi fördjupat oss i olika sorters kundbehov – från kommunchefer till bibliotekarier till entreprenörer på firmor inom arkitektur, media och IT.

Totalt, med omvärldsbevakning, redaktionell produktion, publika och privata leveranser, så har det blivit fyra år av konstant avkänning av marknadens behov. Du kan försöka leta efter någon annan med bättre koll på både den tekniska biten och branschtrenderna i VR/AR, och samtidigt en djup förståelse för organisationers behov – men det kommer inte bli lätt att hitta! 🙂

Efter denna långa uppvärmning har vi nu tagit fram ett erbjudande som gör att vem som helst kan komma igång med en effektiv första nerdykning i möjligheterna med den immersiva tekniken – utifrån just DIN verksamhets unika situation!

Vad säger våra kunder

Ashkan Fardost

Hyper Island Industry Leader

Efter bara en kvart med gänget från immersivt.se så kommer du få VR-febern! Och då har de inte ens plockat fram VR-prylarna. Så mycket passion, kunskap och vision! Love it!

Amanda Ames

Light & Design-mässan 

Immersivts djupa kunskap inom virtual reality gav våra åhörare en ovärderlig förståelse i hur denna nya teknologi kommer att vara en självklarhet för kreativa uppdrag inom designyrket.

Annie Lovelind

Medborgarskolan Region Öst

Man såg flera möjligheter till att involvera detta i vår verksamhet. Processen mot tillämpning har börjat.

Stefan Skoglund

Compare

Mycket tankeväckande och spännande! Vi hade nöjet att bli inspirerade och utmanade av Niclas från Immersivt med hans föreläsning om VR och AR. Vi fick en tydlig bild vad som kommer bli möjligt framöver, och en perfekt grund för diskussioner och idéutbyte efteråt.

 
 

Hur ser ert behov ut?

Vi har sammanfattat processen att tillämpa VR/AR professionellt till fyra sorters behov, eller “nivåer av VR/AR-tillämpning”. Oavsett om ni bara har börjat fundera på VR-möjligheter eller om ni redan har flera projekt löpande så kan du använda den här modellen för att positionera er!

Illustration till modell "Fyra sorters tillämpning av VR/AR i verksamheten"

Vad är vår ”hemliga ingrediens”?

Den centrala frågan är alltså oftast – “vad finns?”. Man måste svara på det innan man kan börja attackera “hur?” Och det har vi svaret på! Utöver den information som vi delar publikt, genom vår redaktion och våra events, så har vi kartlagt och formaliserat helt unik data utifrån vår kontinuerliga branschbevakning. Dessa databaser har vi aldrig publicerat öppet (och planerar inte att göra det inom den närmsta tiden heller.)

Ni kan få exklusiv tillgång till:

  • Jämförelser över all VR/AR-hårdvara på marknaden, såväl i konsument- som proffssegmentet 
  • En global casedatabas för att hitta de som har gjort liknande saker som ni vill, oavsett vilka idéer ni kommer med 
  • Våra unika register, insamlade under mer än 4 år på marknaden, av:
    • konsumenttillgängliga nyttoappar som kan tillgodose proffsbehov
    • proffslösningar för utbildning, visualisering, samarbete mm inom alla vertikaler
    • svenska VR/AR-producenter med alla inriktningar och kompetenser

HUR kan ni då få ta del av våra insikter och spara hundratals timmar av egen research?

För att ge er själva den bästa möjliga starten – eller fortsättningen, om ni redan har satt igång – i ert arbete med VR/AR så har vi satt ihop startpaketet “Immersiv genomlysning”Ni kan nu utrusta er med förutsättningarna ni behöver för ett lyckat projekt, på ett sätt som varken kostar er för mycket tid eller pengar. Genomlysningen levereras i tre steg, och går till såhär:

1. Behovsanalys – vi tar 60 minuter över videosamtal eller motsvarande, och lär känna er verksamhet, er strategi, era verksamhetsmål och vilken bakgrund och kunskap ni har när det gäller VR/AR. Vi hinner också introducera de olika ramverk och modeller som vi kommer jobba utifrån, och börjar på så sätt “prata samma språk”. Vi landar i en grov projektbeskrivning på er nästa VR/AR-satsning, och stämmer tid för uppföljning inom 2-4 veckor.

2. Resurser – direkt efter vårt samtal får ni ett skräddarsytt urval från våra databaser, hyperrelevant för era behov: Case/rapporter/nyhetsartiklar. Rekommenderad hårdvara, priser och villkor. Shortlists på mjukvara, leverantörer, producenter. Ni får även “cheat sheets” över ramverken/terminologin.

3. Uppföljning: “Next steps” – På ett nytt videosamtal konkretiserar vi vad ni behöver göra härnäst. Hur stolpar ni upp projektet i en spec som kan följas internt eller läggas ut externt som grund för inköp/beställning? Har ni redan börjat ta action? Vilka hinder kan man stöta på i en utrullning, och hur kan man hantera dem? Vi håller er i handen och gör en överräckning till lämplig aktör/leverantör som kan hjälpa er utföra projektet.

Priset för en Immersiv Genomlysning är 15.000 kr. (Ex moms.)

Vi har begränsad kapacitet, så jag rekommenderar dig att boka in din Immersiva Genomlysning så snart du kan avvara tiden. Om du är redo för en kickstart för VR/AR på ditt jobb så är du hemskt välkommen att boka ditt intresse i kontaktformuläret nedan! Jag ser fram emot att höra från dig.

Vänligen, 
Niclas Johansson
Medgrundare, VD
Tfn: 0704-239147
Mail: niclas@vrsverige.se

Boka din Immersiva genomlysning idag!