VRSverige

Vi intervjuar och lyfter fram personerna bakom företagen och användningscasen i branschen och sammanfattar det svenska immersiva nyhetsflödet. Vi följer och förutser trenderna och utvecklingen framåt. Dessutom får ni koll på publika events och happenings från oss och andra arrangörer, vår (för stunden vilande) podcast och annat som bubblar i det svenska XR-communityt!

Kolla in evenemang, nätverk, tävlingar kopplade till VR/AR runtom i landet och ta chansen att engagera dig med likasinnade! Har du ett initiativ som du vill lyfta fram? Vi vill gärna utveckla denna sektion till ett ordentligt kalendarium och länklista med aktörer och händelser runtom i landet – välkommen att kontakta oss om du vill hjälpa till!

Få koll på spännande VR/AR-projekt runtom i Sverige och lär känna företagen och personerna som driver den immersiva tekniken och branschen framåt. Vi sammanfattar också andra sajters svenska VR/AR-relaterade nyheter i våra Sverigesvep-artiklar en gång i månaden.

Här får ni lära från VR/AR-producenter, designers och innovatörer om best practices och industritrender. Vi sätter även ihop rapporter som sammanfattar riktningen framåt. Ta del av kunskap vunnen av erfarenhet i teknikens frontlinje!

I VR-podden hittar du insiktsfulla intervjuer med riktiga immersiva pionjärer, och får dessutom en genomgång av veckans viktigaste VR/AR-nyheter. Denna podd kördes som ett passionsprojekt i ett halvår. Någon gång kanske vi återupplivar den i ny tappning. Visst behöver Sverige en dedikerad VR/AR-podd?

Här hittar du artiklar om företags-/branschutvecklingen i VR/AR i Sverige. Har ni en pressrelease om en viktig affärshändelse i DITT bolag? Skicka den till oss! 

Copyright © 2019.  Allt innehåll tillhör VRS Media Production AB. 

Citering är tillåten om källan anges. Vi reserverar oss för eventuella informationsfel.