Spelsvepet: April

Asgard Wrath lockar fram din inre gladiator, ljussvärdsdueller i Vader Immortal och Mario och Zelda till Nintendo Labo VR. 

Sniper Elite kommer till flera VR-plattformer

Brittiska utvecklarna Rebellion, som bland annat ligger bakom Battlezone i VR och Sniper Elite i 2D, håller på med att göra en helt fristående Sniper Elite i VR. Mer uppgifter om Sniper Elite kommer under 2019.

pasted image 0 5

Asgard Wrath får dig att känna gladiatorn inom dig

Asgard Wrath är ett kommande action-äventyrsspel med RPG-inslag. Med sina trettio timmar plus gameplay, samt spelets skala där du växlar mellan en mäktig gud och en vanlig dödlig, är detta spelet som får dig att ta fram din inre gladiator.

pasted image 0 9

Turtle Rock Studios arbetar med Journey of the Gods till Oculus Quest

Studion bakom Face Your Fears Turtle Rock Studios, håller som bäst på att utveckla spelet Journey of the Gods till Oculus Quest. Journey of the Gods är ett action-äventyrsspel med rollspelsinslag där du som användare får manövrera både svärd och pilbågar för att mota dina fiender.

pasted image 0 6

Dead and Buried 2 får cross-over-plattform mellan Quest och Rift S

Dead and Buried är originaltiteln gjord av Oculus Studios och Gunfire Games. Och de som testat originalet kommer att känna igen sig. Här finns som i första spelet samma vilda-västern tema. Spelföretaget har för sina fans skull utvecklat en cross-over plattform mellan Oculus Quest och Rift S.

pasted image 0 3

Zelda och Mario till Nintendo Labo VR

Två av Nintendo Switchs största spel kommer att få VR-support. Konkret innebär det att Legend of Zelda och Mario Odyssey kommer att stödja VR i “third person mode”, likt spelen Astro Bot och Moss.

pasted image 0 2

Vader Immortal kommer att ha ljus-svärddueller

Vi vet ytterst lite om Vader Immortal.

De få detaljer vi har någon kännedom om är  att det i spelet kommer att ingå en ljus-svärdduell.  Via ILMXLABs panel den 12 april får vi mer information om spelets design och miljöer samt om hur mycket gameplay spelet kommer att erbjuda.

pasted image 0 8

OrbusVR Reborn till Oculus Quest

Orbus Online, spelstudion bakom Orbus-VR, har nu kommit med ett släppdatum. I ett pressmeddelande meddelar företaget att Orbus kommer att finnas till Oculus Quest. Orbus-VR  är ett Open-World-spel där du möter andra spelare att slå följe med eller där du allena kan slåss mot onda monster och briljera med dina fighting-skills.

pasted image 0 7

Iron Man VR, ett actionspel med stor potential

Spelstudion bakom Marvel`s Iron Man VR Camouflaj har jobbat hårt med att få flygmekaniken i spelet att fungera felfritt. I IronMan VR får du ta på dig mask och mantel. Du får testa på livet som superhjälte som på daglig basis räddar behövande i sista stund och som när faran är nära alltid kommer till undsättning.  

pasted image 0

No Mans Sky i VR, en planet full av möjligheter

Efter några år av högt ställda krav och förväntningar så kommer nu äntligen No Man`s Sky i VR. Med en helt ny planet att utforska är i detta Open- World-spel möjligheterna oändliga. Du kan som spelare både utmana dina VR-vänner och andra när du tar dig fram på denna enorma planet som inte verkar ha nåt slut.

pasted image 0 1

Shadow Point till Rift S och Quest

Coatsink, som ligger bakom AR-spelet Empire, har släppt en gameplay på kommande titeln Shadow Point. Shadow Point berättar en spännande historia vars spelplatser är hela två parallelvärldar. Det är ett spel fyllt till bredden med klurigheter och knivigt pussellösande. Är du smart nog för klipska Shadow Point?

pasted image 0 4

I det här axplocket väljer vi var fjärde vecka ut länkar med releaser, trailers, uppdateringar och nyheter om VR/AR-spel. Om du är mer intresserad av tillämpningarna för VR/AR så rekommenderar vi att du kollar in vårt nyhetsbrev!

Picture of Michael Wilhk

Michael Wilhk

Michael är en VR-entusiast som spelar i princip allt som släpps på Playstation VR... utom skräckspel. Hos Immersivt hjälper han till med omvärldsbevakning, research, events och mycket mer. Han har jobbat i transportbranschen i många år, men är i färd med att sadla om till teknikvärlden. Favoritspelen just nu är Beat Saber och Firewall Zero Hour.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om skribenten

Picture of Michael Wilhk

Michael Wilhk

Michael är en VR-entusiast som spelar i princip allt som släpps på Playstation VR... utom skräckspel. Hos Immersivt hjälper han till med omvärldsbevakning, research, events och mycket mer. Han har jobbat i transportbranschen i många år, men är i färd med att sadla om till teknikvärlden. Favoritspelen just nu är Beat Saber och Firewall Zero Hour.

Följ oss på Facebook!

VR Cover

Fler liknande artiklar

Följ oss i sociala kanaler

Läs fler artiklar som denna från Immersivt!